Werkwijze


Zelfkennis en bewustzijn zijn de  sleutel voor persoonlijke groei, betere prestaties en bedrijfsgroei. 
Je mag erop vertrouwen dat je alles al in je hebt om het verschil te maken.

Performance & Leadership
Als performance coach help ik jou om jouw doelen te bereiken. Alles wat daar voor nodig is wordt ingezet. Altijd vanuit verbinding met jouw identiteit en persoonlijke stijl.

Mijn methodiek

We starten altijd met een duidelijk doel. Jouw personal performance is waar we ons op focussen. Met als uitgangspunt dat persoonlijke groei zorgt voor businessgroei.

Ik werk altijd op 3 lagen die zorgen voor gegarandeerd resultaat. Bewustzijn, vaardigheden en actiestappen. Mijn klanten omschrijven mij als liefdevol direct. 

Are u ready to transform old fears into new powers?

Ik coach zowel online als live op een high end locatie bij Stories Space aan de Wagenweg in Haarlem, daar kom je helemaal tot rust. Rest, Reset en Recharge.


Let's go!

1

2

3

Eerst maken wij kennis met elkaar en bespreken wij samen waar jij nu tegen aan loopt en wat je wensen zijn tav het traject en de toekomst.
Na de kennismaking kan ik jou een advies geven welk traject het beste bij jou past. Ik ontwerp jouw traject op maat, helemaal aangepast op wat jij nodig hebt. Nadat de betaling is gedaan gaan wij aan de slag!

De eerste sessie is altijd een uitgebreide sessie, waarin wij samen jouw doelen concreet maken. Op basis daarvan stellen we een gameplan op.
Ik werk altijd op 3 lagen: bewustwording, vaardigheden en actiestappen. 

Bij de Talent Studio stopt het niet bij het opdoen van inzichten.
Je zet al tijdens het traject stappen richting je doel, je experimenteert in de parktijk, reflecteert en leert omgaan met tegenslag.
We werken aan jouw skills, je krijgt tools aangereikt en je zet ook daadwerkelijk stappen.  

Het proces