Werkwijze

Het leven is bewegen en veranderen. De wereld om ons heen verandert razendsnel, wil jij impact maken en plezier hebben in wat je doet? In verbinding zijn met jezelf en je omgeving? Dan is zelfkennis en bewustzijn van je talent belangrijk. Iedereen heeft een eigen unieke combinatie van talenten en dat maakt jou uniek en bijzonder. Gun jezelf de tijd en ruimte om stil te staan bij je eigen ontwikkeling, waar ben jij echt goed in, wat is jouw behoefte, wat zijn jouw wensen, waar droom jij van, waar krijg jij energie van? Maak er een gewoonte van om te investeren en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat is het beste cadeau wat jij jezelf kunt geven.

Als coach help ik jou met het ontrafelen van jouw (hulp) vraag, geef ik je inzicht, prikkel ik je om anders naar je situatie te kijken. Door de juiste vragen te stellen, ruimte te creëren waar jij wordt uitgenodigd om te onderzoeken, te structureren, ideeën te genereren en de inzichten die je hebt opgedaan om te zetten in acties. Mijn aanpak is laagdrempelig, activerend, positief en creatief en geschikt voor iedereen die houdt van voortgang.

Ik coach op een prachtige locatie bij Stories Space aan de Wagenweg in Haarlem, daar kom je helemaal tot rust. Rest, Reset en Recharge.

De methode die ik gebruik is gebaseerd op het ontwerpdenken (Design Thinking) en bestaat uit een ontwikkelcyclus van 6 stappen: ontdekken, dromen, bewustworden, belemmeringen opheffen, experimenteren en reflecteren. Ben jij klaar voor deze transformatie?


Let's go!

1

2

3

Eerst maken wij kennis met elkaar en bespreken wij samen waar jij nu tegen aan loopt en wat je wensen zijn tav het traject en de toekomst.
Na de kennismaking kan ik jou al een advies geven welk traject het beste bij jou past. Ik ontwerp jouw traject op maat, helemaal aangepast op wat jij nodig hebt. Nadat de betaling is gedaan gaan wij aan de slag!

De eerste sessie is altijd een uitgebreide intake, waarin wij samen onderzoeken wat precies jouw vraag is, jouw wens, jouw behoefte en jouw dromen.  Afhankelijk van welk traject je kiest doe je een test, oefeningen en maak je opdrachten. We maken jouw inzichten en groei visueel door bijvoorbeeld een roadmap te maken. 

Bij de Talent Studio stopt het niet bij het opdoen van inzichten. Je leert al tijdens het traject stappen te zetten richting je doel, je experimenteert in de parktijk, reflecteert en leert omgaan met tegenslag. Tevens krijg jij tools die jou helpen om met tegenslag om te gaan. Alle trajecten die ik aanbied werken versterkend, je krijgt meer energie, zelfvertrouwen en regie.

Het proces