Werkwijze

Het leven is bewegen en veranderen. 
De wereld om ons heen verandert razendsnel, wil jij impact maken met wat jij het liefste doet? In verbinding met jezelf en je omgeving? Dan is zelfkennis en bewustzijn de sleutel. Je mag zijn wie je bent. Je hebt alles al in je om impact te maken.

Tijd voor je eigen ontwikkeling
Gun jezelf de tijd en ruimte om stil te staan bij je eigen ontwikkeling. Leiderschap gaat over het beïnvloeden van groepen mensen. Daar is zelfkennis voor nodig. 
Dat je uitstraalt waar je in gelooft. Jouw uitstraling, de mate waarin jij in jezelf gelooft, de manier waarop jij een ruimte binnenkomt en jouw persoonlijke waarden. Allemaal ingrediënten voor een krachtig innerlijk kompas. 

Mijn methodiek

We starten altijd met een duidelijk doel. Als coach help ik jou met het aangaan van jouw uitdagingen, geef ik je inzicht, prikkel ik je om anders naar je situatie te kijken. Door de juiste vragen te stellen, ruimte te creëren waar jij wordt uitgenodigd om te onderzoeken, te structureren, ideeën te genereren en de inzichten die je hebt opgedaan om te zetten in acties. De bijzonder effectieve methode die ik gebruik is gebaseerd op het ontwerpdenken (Design Thinking) en bestaat uit een ontwikkelcyclus van 5 stappen. 

Are u ready to transform old fears into new powers?

Ik coach op een prachtige locatie bij Stories Space aan de Wagenweg in Haarlem, daar kom je helemaal tot rust. Rest, Reset en Recharge.


Let's go!

1

2

3

Eerst maken wij kennis met elkaar en bespreken wij samen waar jij nu tegen aan loopt en wat je wensen zijn tav het traject en de toekomst.
Na de kennismaking kan ik jou een advies geven welk traject het beste bij jou past. Ik ontwerp jouw traject op maat, helemaal aangepast op wat jij nodig hebt. Nadat de betaling is gedaan gaan wij aan de slag!

De eerste sessie is altijd een uitgebreide sessie, waarin wij samen onderzoeken wat precies jouw wens is, jouw behoefte. Afhankelijk van welk traject je kiest maak jij een talentenprofiel, Lifescan en doe je oefeningen en maak je opdrachten.
We maken jouw inzichten en groei visueel door een Roadmap te maken. 

Bij de Talent Studio stopt het niet bij het opdoen van inzichten. Je zet al tijdens het traject stappen richting je doel, je experimenteert in de parktijk, reflecteert en leert omgaan met tegenslag. Tevens krijg jij tools die jou helpen om met tegenslag om te gaan. Alle trajecten die ik aanbied werken versterkend, je krijgt meer energie, zelfvertrouwen en regie.

Het proces