Werkwijze

Het leven is bewegen en veranderen. 
De wereld om ons heen verandert razendsnel, wil jij impact maken met wat jij het liefste doet? In verbinding met jezelf en je omgeving? Dan is zelfkennis en bewustzijn de sleutel. Je mag zijn wie je bent. Je mag erop vertrouwen dat je alles al in je hebt om het verschil te maken.

Heart Performance & Leadership
Gun jezelf de tijd en ruimte om stil te staan bij je eigen ontwikkeling. Leiderschap gaat over het beïnvloeden van groepen mensen. Daar is zelfkennis voor nodig. 
Dat je uitstraalt waar je in gelooft. Jouw uitstraling, de mate waarin jij in jezelf gelooft, de manier waarop jij een ruimte binnenkomt en jouw persoonlijke waarden. Allemaal ingrediënten voor een krachtig innerlijk kompas. 

Mijn methodiek

We starten altijd met een duidelijk doel. Als performance coach help ik jou met het aangaan van jouw uitdagingen, geef ik je inzicht, prikkel ik je om anders naar je situatie te kijken. Door de juiste vragen te stellen, ruimte te creëren waar jij wordt uitgenodigd om te onderzoeken, te structureren, ideeën te genereren en de inzichten die je hebt opgedaan om te zetten in acties. 

Are u ready to transform old fears into new powers?

Ik coach zowel online als live op een prachtige locatie bij Stories Space aan de Wagenweg in Haarlem, daar kom je helemaal tot rust. Rest, Reset en Recharge.


Let's go!

1

2

3

Eerst maken wij kennis met elkaar en bespreken wij samen waar jij nu tegen aan loopt en wat je wensen zijn tav het traject en de toekomst.
Na de kennismaking kan ik jou een advies geven welk traject het beste bij jou past. Ik ontwerp jouw traject op maat, helemaal aangepast op wat jij nodig hebt. Nadat de betaling is gedaan gaan wij aan de slag!

De eerste sessie is altijd een uitgebreide sessie, waarin wij samen onderzoeken wat precies jouw wens is, jouw behoefte. Afhankelijk van welk traject je kiest maak jij een talentenprofiel, Lifescan en doen we oefeningen en maak je opdrachten.
Ik werk ook met visualisaties aangepast op wat jij nodig hebt.
Daarnaast maken jouw inzichten en groei visueel door een Roadmap te maken. 

Bij de Talent Studio stopt het niet bij het opdoen van inzichten. Je zet al tijdens het traject stappen richting je doel, je experimenteert in de parktijk, reflecteert en leert omgaan met tegenslag. Tevens krijg jij tools die jou helpen om met tegenslag om te gaan. Alle trajecten die ik aanbied werken versterkend, je krijgt meer energie, zelfvertrouwen, regie en innerlijke rust en vrijheid.

Het proces