Aanbod

Klaar voor deze transformatie?

Je weet wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze kunt benutten
Na een werkdag heb jij nog voldoende energie voor je gezin
Je weet structuur aan te brengen in jouw wensen en gedachten
Jij kan zelf regie pakken en je hebt jouw focus gevonden
Je bent succesvol in wat je doet en je hebt je balans gevonden
Je kan je eigen grenzen herkennen en aangeven
Jij hebt zelfinzicht en daardoor kan jij impact maken
Je durft te kiezen voor wat jij wilt en wat goed voelt voor jou
Je durft zelf stappen te zetten in je carriere

Herken je dit?

 Je denkt steeds vaker "is dit het nou?"
 Je merkt dat je steeds minder energie hebt
Je bent op zoek naar zingeving 
 Je hebt al eerder hulp ingeschakeld maar niet met het gewenste resultaat
 Het lukt je niet om keuzes te maken die echt bij jou passen
Je komt er zelf niet uit en je zit teveel in je hoofd 
Je mist focus

Je denkt steeds vaker "is dit het nou?"
Je merkt dat je steeds minder energie hebt
Je bent op zoek naar zingeving
Je hebt al eerder hulp ingeschakeld maar niet met het gewenste resultaat
Het lukt je niet om keuzes te maken die echt bij jou passen
 Je komt er zelf niet uit en je zit teveel in je hoofd
Je mist focus
 

Wat als?

My Talent

My Talent

Wat is jouw talent? Waar ben jij goed in? Hoe zet je jouw talenten in? Hoe kun jij meer gaan doen waar je goed in bent? Hoe kan je je eigen talent inzetten om aan je ontwikkeling te werken? Vind je het lastig om zelf concreet te benoemen wat je talenten zijn? Dat is niet gek. De reden: mensen kunnen hun eigen talenten vaak niet goed zien en benoemen. Ze gedragen zich op een manier die past bij hun talenten. En vinden het zo volstrekt normaal en bij hen passen dat het ze niet opvalt. Ben je nieuwsgierig naar jouw talenten?

Dan is MyTalent iets voor jou. We gaan op een laagdrempelige en inspirerende manier aan de slag. Als Talentcoach ondersteun en prikkel ik je en onderzoeken we welke unieke combinatie van talenten jij hebt.
Het traject is helemaal op maat, aangepast op wat jij nodig hebt en op een manier die bij jou past. Je leert hoe je je eigen talent kan herkennen en benutten, je krijgt inzicht in talenten die jou energie geven en talenten die je energie kosten.

De transformatie: je weet wat je talenten zijn en hoe je deze kunt inzetten. Je zit beter in je vel,
krijgt meer energie, je bent productiever en voelt je zelfverzekerd. Jij kan beter omgaan met uitdagingen en maakt keuzes die echt bij jou passen.

Wat krijg je?
Je krijgt een bewezen effectief maatwerktraject van ongeveer 3 maanden met minimaal 4 sessies. Tijdens de eerste sessie bepalen we samen hoeveel sessies er minimaal nodig zijn. Afhankelijk van je behoefte doe je een test, maak je opdrachten en doen we samen oefeningen. Je maakt een talentenprofiel en je gaat experimenteren met het benutten van je talent in de praktijk. I want this!

Betaal in 1 keer: NU TIJDELIJK van € 745,- voor
€ 599,- OF
3 maandelijkse betalingen van € 233,- (ex btw)

Design your career

Design your career

Welke baan past bij mij? Van welke activiteiten krijg ik energie?
Waar ben ik goed in?
Wat zijn mijn talenten en hoe kan ik deze benutten? Welke omgeving past bij mij? Welke randvoorwaarden stel ik aan mij nieuwe baan? Waar droom ik van? Wat zijn mijn waarden? Wil je ondersteuning bij het maken van plannen voor de toekomst ten aanzien van je eigen ontwikkeling? 

Dan is Design your Career iets voor jou. Ik gebruik een methode die is gebaseerd op het ontwerp-denken (design thinking) en de positieve psychologie. Deze bestaat uit een cyclus van 6 stappen: ontdekken, dromen, bewustworden, belemmeringen opheffen, experimenteren en reflecteren.

De transformatie:  je durft te kiezen voor wat belangrijk is voor jou, je ervaart zingeving, betekenis en waarde, je presteert beter en je bent succesvol in wat je doet. We stimuleren jouw eigen creatieve vermogen om te komen met ideeën, oplossingen en resultaten. Je maakt een actieplan voor de toekomst gericht op jouw ambities. Je leert al tijdens het traject stappen te zetten richting je doel,  je experimenteert in de praktijk en leert omgaan met tegenslag. 

Wat krijg je? Je krijgt een bewezen effectief maatwerktraject van ongeveer 5 maanden met minimaal 5 sessies. Tijdens de eerste sessie bepalen we samen hoeveel sessies er minimaal nodig zijn. Afhankelijk van je behoefte doe je een test, maak je een talentenprofiel, maak je opdrachten en doen we samen oefeningen. Dit traject is positief en activerend en we maken jouw ontwikkeling visueel. 


I want this!

Betaal in 1 keer: NU TIJDELIJK van € 1100,- voor € 849,- OF
3 maandelijkse betalingen van € 310,- (ex btw)

Boost your energy

Burn-out recovery

Hoe kan ik mijn talenten inzetten om meer energie te krijgen? Hoe kan ik minder stress ervaren? Hoe kan ik meer vanuit mijn kracht keuzes maken? Wat kan ik doen om weer in verbinding te komen met mijzelf en mijn omgeving? Hoe krijg ik weer de regie over mijn leven terug?
Hoe kan ik meer genieten van mijn leven? Wat kan ik doen om mij meer energiek te voelen na mijn werk? Hoe kan ik minder kritisch zijn op mijzelf en anderen? Hoe kan ik leren loslaten?
Wil je een goede werk-prive balans en meer kunnen ontspannen? Wil je minder denken en meer voelen? Wil jij je minder schuldig voelen en meer kiezen voor jezelf en je eigen behoeften?

Dan is Burn-out recovery iets voor jou. We gaan op een positieve manier aan de slag, samen onderzoeken wat wel werkt voor jou, wat is jou unieke kracht en talent en hoe kan je deze inzetten om je vitaal en energiek te voelen.
Heb je belemmerende gedachten of een saboteur? Tijdens dit traject leer je omgaan belemmerende gedachten, een kritische blik of patronen die vroeger zijn ontstaan en die je waarschijnlijk veel hebben gebracht maar je nu niet meer dienen.

De transformatie:  jij kan je grenzen aangeven, je hebt een goede werk- prive balans, je voelt je energiek, je geniet van het leven en je bent in verbinding met jezelf en je omgeving. Je leert al tijdens het traject stappen te zetten richting je doel, je experimenteert in de parktijk en leert omgaan met tegenslag. Tijdens dit gehele traject krijg jij de ondersteuning van mij die je nodig hebt om beter om te kunnen gaan met stress en uitdagingen.

Wat krijg je? Je krijgt een bewezen effectief maatwerktraject van ongeveer 6 maanden minimaal 6 sessies. Tijdens de eerste sessie bepalen we samen hoeveel sessies er minimaal nodig zijn. Afhankelijk van je behoefte maak je een talentenprofiel, opdrachten en doen we samen oefeningen. Dit traject is positief en activerend. We maken samen een roadmap, jouw traject en je voortgang maken we visueel.


I want this!

Betaal in 1 keer: NU TIJDELIJK van € 1100,- voor € 849 ,- OF 
3 maandelijkse betalingen van € 310,- (ex btw)

 Customer Loyalty

Customer loyalty

Klanten waarmee die ik eerder heb samen gewerkt en die tevreden zijn, zijn heel belangrijk voor mij. Daarom heb ik een speciale aanbieding voor terugkomende klanten.

Wil je gebruik maken van een aantal sessies, om de geplande acties te monitoren?
Als extra steuntje in de rug?
Wil je graag je voortgang evalueren? Heb je behoefte aan een coach waarmee je kan sparren op een moment wanneer jij dat wilt?

Wat de reden ook is, ik help je graag!   
Wat krijg je? Een pakket met maar liefst 4 sessies die jij kan inzetten wanneer jij dat wilt. Binnen 24 uur plannen wij samen een afspraak. Op een moment wanneer jou het uitkomt. Dit pakket is 1 jaar geldig vanaf de datum van aanschaf.

I want this!

€ 399,- (ex btw)

Workshops

Op aanvraag geef ik workshops en trainingen voor organisaties. Wil jij met jouw team, elkaar beter leren kennen, elkaar beter leren begrijpen, prettiger samenwerken en gebruik kunnen maken van elkaars talenten? Dan ben je hier aan het juiste adres! 
De workshops maak ik altijd op maat afgestemd op de behoefte van het team.
Ik geef de workshops zowel online als live op een locatie.

TWEE VOORBEELDEN VAN WORKSHOPS:


Workshops

AWAKEN YOUR TALENT

Neem 2 uur de tijd om jouw talent wakker te maken. In deze (online) sessie leer je meer over het inzetten (van jouw) talenten. En wat het oplevert als je jouw talent kan benutten.

IEDEREEN HEEFT TALENT! In de sessie sta ik stil bij dit uitgangspunt en vertel ik waarom werken vanuit talent zo krachtig is en energie geeft. 

KOSTEN: € 79 PER PERSOON ( ex btw)

TALENT TEAM WORK

In deze workshop van een dagdeel speciaal voor teams gaan we onderzoeken naar hoe AANWEZIGE TALENTEN energie en plezier kunnen geven en hoe talenten de SAMENWERKING VERSTREKEN.
Lijkt het je nuttig en leuk om als team de aanwezige talenten te leren kennen en beter benutten? Neem contact op voor een voorstel op maat.

KOSTEN: IN OVERLEG 

I WANT THIS!

*alle prijzen vermeld op deze site gelden voor particulieren, voor bedrijven maak ik altijd een offerte op aanvraag.