Over mij

Even voorstellen

Wat leuk je hier te zien! Ik ben Kristyna, geboren in 1980 in Praag (Tsjechië). Toen ik 6 jaar was ben ik samen met mijn moeder en stiefvader verhuisd naar Nederland. Dat was even wennen. Ik ruilde mijn vertrouwde omgeving in voor iets nieuws. Een nieuw land, een nieuwe omgeving, een nieuw huis, een nieuwe school en een nieuwe taal. Al vroeg in mijn leven heb ik geleerd dat hard werken en aanpassen wordt beloond: een nieuwe taal leren, bijlessen op school, aanpassen aan mijn nieuwe omgeving en altijd gericht op de toekomst, laten zien dat je het wel kan en dat het goed gaat met je. Hulp vragen deed ik niet, mijn ouders hadden het al moeilijk genoeg.
Deze aanpak heeft heel lang gewerkt en het heeft mij veel opgeleverd: mooie banen met veel verantwoordelijkheid, een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en misschien voor mij wel het allerbelangrijkste: onafhankelijkheid. Ik had het allemaal zelf gedaan en bereikt……tot dat het opeens mis ging. Voor mij totaal onverwacht trok mijn lichaam aan de noodrem, het was klaar, dit signaal kon ik niet meer negeren. Ik was ervan overtuigd dat het binnen drie weken wel opgelost zou zijn, dan ben ik vast weer opgeladen dacht ik....Niets was minder waar. Er volgde een pittige maar zeker ook leerzame periode. Inmiddels gaat het gelukkig weer goed, ik heb geleerd om echte keuzes te maken: keuzes die bij mij passen. Ik weet nu wat belangrijk voor mij is en durf hiervoor te kiezen.
Ik zeg vaker NEE als ik voel dat het niet bij mij past.
Ik weet wat mijn talenten zijn en zet deze nu ook in, een belangrijke waarde voor mij is verbinding. Een omgeving waar ik die verbinding ervaar is voor mij heel belangrijk. 

Waarom ik jou dit vertel? Omdat iedereen een rugzakje heeft met daarin zijn eigen ervaringen die je hebben gevormd, waarden, normen en overtuigingen. Omdat er altijd een moment is dat jij kunt beslissen dat het anders kan, dat jouw aanpak niet meer werkt voor jou. Ik kan je helpen onderzoeken wat wel werkt, wat zijn jouw unieke talenten, waar ben je goed in, waar krijg je energie van? Waar droom jij van? Welke waarde is belangrijk voor jou? Hoe kan je in verbinding zijn met jezelf en je omgeving.

Het is altijd mijn droom geweest om een eigen praktijk te hebben waar ik ambitieuze professionals kan helpen in hun ontwikkeling. Door net even anders te kijken naar jouw situatie, met een creatieve inslag, onderzoekend en waarderend. Het maximale uit jezelf halen maar dan wel in verbinding met jezelf en je omgeving. Soms kom je op je route overtuigingen of belemmeringen tegen. Ik zet mijn creatieve talent graag in om jou te helpen onderzoeken: wat kan wel, wat past bij jou,
waar krijg jij energie van? Uit je hoofd en meer vanuit je hart keuzes maken. Samen ontwerpen we jouw ontwikkeling, jouw route, jouw leven, waar jij van droomt.
Wil je meer weten over mijn studies en ervaring, check mijn LinkedIn profiel.

Contact

Mijn Talenten

 Clifston strenghts van Gallup

Maximizer (wil groepen en mensen excellent maken, je zoekt naar manieren om iets goeds tot iets fantastisch te transformeren).

Ideeënvorming (gefascineerd door ideeën en creatieve denker met een vernieuwende kijk). 

Strategisch ( sterk in staat om orde te scheppen in de chaos en de beste weg voorwaarts vinden).

Input (weetgierig en verzamelen gegevens,  analyseert graag feiten, gegevens, boeken etc.)

Leergierig (zeer geïnteresseerd in leren en het leerproces).