Over mij

Even voorstellen

Wat leuk je hier te zien! Ik ben Kristyna, geboren in 1980 in Praag (Tsjechië).

Toen ik 6 jaar was ben ik samen met mijn moeder en stiefvader verhuisd naar Nederland. Dat was even wennen.
Ik ruilde mijn vertrouwde omgeving in voor iets nieuws. Een nieuw land, een nieuwe omgeving, een nieuw huis, een nieuwe school en een nieuwe taal.

Aanpassen
Al vroeg in mijn leven heb ik geleerd dat hard werken en aanpassen wordt beloond: een nieuwe taal leren, bijlessen op school, aanpassen aan mijn nieuwe omgeving en laten zien dat je het wel kan en dat het goed gaat. Hulp vragen deed ik niet, mijn ouders hadden het al moeilijk genoeg.
Deze aanpak heeft heel lang gewerkt en het heeft mij veel opgeleverd: mooie banen met veel verantwoordelijkheid, een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en misschien voor mij wel het allerbelangrijkste: onafhankelijkheid. Ik had het allemaal zelf gedaan en bereikt……tot dat het opeens mis ging.

Noodrem
Voor mij totaal onverwacht trok mijn lichaam aan de noodrem, het was klaar, dit signaal kon ik niet meer negeren. Ik was ervan overtuigd dat het binnen drie weken wel opgelost zou zijn, dan ben ik vast weer opgeladen dacht ik....Niets was minder waar. Er volgde een pittige maar zeker ook leerzame periode.

Keuzes maken
Inmiddels gaat het gelukkig goed, ik heb geleerd om echte keuzes te maken: keuzes die bij mij passen. Ik weet nu wat belangrijk voor mij is en durf hiervoor te kiezen.
Ik zeg vaker NEE als ik voel dat het niet bij mij past. Ik ontwerp en volg mijn eigen pad. Leef volgens mijn voorwaarden. 

Overtuigingen en patronen

Waarom ik jou dit vertel? Omdat iedereen een rugzakje heeft met daarin zijn eigen ervaringen die je hebben gevormd. Waarden, normen en overtuigingen en persoonlijke strategieën. Omdat er altijd een moment is dat jij kunt beslissen dat het anders kan, dat jouw aanpak niet meer werkt voor jou. 

Mijn missie
Het is altijd mijn droom geweest om een eigen praktijk te hebben waar ik bewuste leiders en ondernemers coach die een innerlijke reis willen maken én hun doelen willen behalen. Betere prestaties en potentieel volledig benutten.
Vanuit ease & flow.

Leiders en ondernemers die van betekenis willen zijn voor mens, milieu en maatschappij.  

Er zit zoveel oordeel op hoe leiderschap eruit moet zien of hoe je als ondernemer succesvol moet zijn. Hoe zichtbaarder je bent hoe meer je hier mee te maken krijgt. 
Ik werk waarderend en kijk altijd naar wat er wél is. Want we hebben al zoveel en soms zie je dat zelf niet meer doordat je blik naar buiten is gericht. Ik leer je hoe je van binnenuit kan leiden en resultaten haalt die er voor jou werkelijk toe doen.

Ik begrijp dat je als leider en ondernemer niet overal goed in kan zijn. Ik help jou met het ontdekken en benutten van jouw zone of genius in je leiderschap en  ondernemerschap. 
Uit je hoofd en meer vanuit je hart en lichaam keuzes maken.
Integreren van je mind, body en soul.

Wil je meer weten over mijn studies en ervaring, check mijn LinkedIn profiel.

Contact

Mijn Talenten

 Clifston strenghts van Gallup

Maximizer (wil groepen en mensen excellent maken, je zoekt naar manieren om iets goeds tot iets fantastisch te transformeren).

Ideeënvorming (gefascineerd door ideeën en creatieve denker met een vernieuwende kijk). 

Strategisch ( sterk in staat om orde te scheppen in de chaos en de beste weg voorwaarts vinden).

Input (weetgierig en verzamelen gegevens,  analyseert graag feiten, gegevens, boeken etc.)

Leergierig (zeer geïnteresseerd in leren en het leerproces).