Reviews

Wat anderen zeggen...

Wat fijn dat je hier bent en nieuwsgierig bent naar de ervaringen van andere vrouwen die met mij hebben gewerkt.
Hopelijk ben je na het lezen van de mogelijkheden nieuwsgierig geworden. Kom gerust langs bij de Talent Studio, onder een genot van aan kopje thee of koffie kunnen we de mogelijkheden bespreken en jouw vragen beantwoorden.
Ik ontvang je graag bij Stories Haarlem op de Wagenweg 252 in Haarlem om de sfeer te ervaren.

tell me more!

Reviews

Ciska

Kristyna stelt op een hele laagdrempelige manier de juiste vragen die mij snel tot de kern hebben gebracht.
Het traject voelde als een inspirerende reis naar een nieuw voor mij nog onbekend pad. Met humor en positieve energie hielp Kristyna mij mijn potentieel te benutten. Ik heb waardevolle inzichten gekregen en er ligt nu een mooi plan klaar voor de toekomst!

Suzanne


Ik voelde een fijne sfeer, waardoor ik mijzelf kon zijn en mij open durfde op te stellen.
Dit is heel belangrijk geweest voor het resultaat.
Kristyna is een open persoon, gaf de juiste steuntjes in de rug en gaat respectvol om met wat er gebeurt in het moment.
Ik vond het erg fijn dat ook het gevoel betrokken werd, omdat ik bang was dat ik mijn hoofd te veel liet werken. De oefeningen en opdrachten die Kristyna geeft hebben mij veel inzichten gegeven.

Farah

Kristyna heeft een heel heldere opbouw van haar sessies. Ze weet altijd een passende aanpak te vinden voor het probleem dat voorligt.
De helderheid waarmee ze het model toelicht dat ze toepast zorgt ervoor dat ik later – in de praktijk - sneller mijn voorgenomen gedrag of storende patronen zie en kan bijsturen.
Haar werkwijze werkt voor mij heel goed. Het heeft mij verrast dat we met een beperkt aantal sessies, vele meters hebben gemaakt. Van het identificeren van mijn talenten, doelen, dromen naar actie. Het heeft mij in staat gesteld een heldere koers te ontwikkelen voor mijn carrièreontwikkeling.